Despre noi

A.S. Brazilian Power Team ROMANIA este o academie sportiva tanara cu rezultate foarte multe intr-un timp destul de scurt, al carei obiectiv principal este promovarea sportului si a unui stil de viata sanatos pentru toate categoriile de varsta.

Fie ca va doriti sa slabiti, sa va mentineti in forma, sa invatati autoaparare sau sa practicati acest sport la un nivel competitional, aici veti gasi locatia potrivita pentru cerintele dumneavoastra.

Brazilian Jiu-Jitsu si Grappling sunt sporturi lipsite de agresivitate, promotoare a luptei si a autoapararii la sol care pot fi practicate oriunde si oricand, cu conditia ca cel putin doua persoane sa se afle fizic in momentul respectiv la locatia respectiva.

Instructorul BJJ Mircea Cublesan, detinator al celei de-a doua centuri negre din Romania, va asteapta zilnic la sala BPT ROMANIA pentru a va raspunde in intregime atat intrebarilor cat si cerintelor dumneavoastra in materie de sport.

 

Mircea Cubleșan

Mircea Cubleșan este multiplu campion mondial, european și național la jiu-jitsu brazilian și grappling. Una dintre primele centuri negre la bjj din România obținută de la  Arnaldo Alves, fondatorul echipei BPT.

Ovidiu Jimborean

Ovidiu Jimborean este una dintre primele centuri negre promovate de către Mircea Cubleșan. Multiplu campion european și național la bjj. Campion la grappling, UFT și KEMPO